Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fetița violată și ucisă cu brutalitate de un adolescent. Detaliile sunt absolut înfiorătoare

Fetița violată și ucisă cu brutalitate de un adolescent. Detaliile sunt absolut înfiorătoare

Fetița violată și ucisă cu brutalitate de un adolescent. Detaliile sunt absolut înfiorătoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mar 2019   •   15:29

Băiatul de 16 ani, care a răpit și violat o fetiță de 6 ani, a fost închis și condamnat la cel puțin 27 de ani după ce a recunoscut crima sa, relatează Daily Mail.

Trupul Aleshei a fost găsit în pădurea insulei Bute, din Scoția, la câteva ore după ce dispariția ei a fost raportată autoritățiilor. Aceasta se afla în curtea bunicilor săi în momentul dispariției, acolo unde se afla și tatăl acesteia.

Aarom Campbell a fost condamnat la Curtea Supremă din orașul Glasgow, la 21 februarie, însă a negat crima. Avocatul său, Brian McConnachie, a dezvăluit astăzi, la o ședință de condamnare că rapoartele psihologice arată că baiatul este ”un individ foarte calculat, nemilos și periculos”.

Judecătorul cazului a spus că tânărul care a ucis-o pe Alesha în modul cel mai brutal, a continuat să arate o lipsă de remușcare totală.

În timp ce gardienii l-au condus pe Campbell la celule, mama Aleshei, în vârstă de 23 de ani a strigat: „Un dezgustător, un șobolan malefic.”

Potrivit medicului legist, copila a suferit 117 răni la suprafața corpului.

×
Subiecte în articol: Scotia ucisa
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close