Fiica ei trăia cel mai frumos moment din viața ei, așa că s-a repezit la telefon să filmeze totul. Ulterior, când s-a uitat pe imagini s-a luat cu mâinile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

de A.M.P    |    03 Ian 2020   •   15:00
Fiica ei trăia cel mai frumos moment din viața ei, așa că s-a repezit la telefon să filmeze totul. Ulterior, când s-a uitat pe imagini s-a luat cu mâinile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia Galerie foto (2) foto: Susan Griego/Facebook

Susan Griego ar fi trebuit să filmeze momentul în care fiica ei trăia cele mai frumoase clipe din viața ei de până atunci, însă lucrurile au luat rapid o direcție neașteptată din cauza...neatenției.

În loc să filmele cererea în căsătorie a fiicei ei, Susan Griego s-a ales cu un film-selfie în care surprinde, de fapt, propria reacție la cererea în căsătorie a fiicei ei, scrie CNN.

"Am plâns, dar au fost lacrimi de bucurie", a spus fiica lui Susan. "Nu știam de cererea în căsătorie așa că am fost extrem de surprinsă. Cred că filmul-selfie pe care mama l-a făcut e tare amuzant și mă bucur că voi avea mereu această amintire”, a mai spus ea.

"A fost un moment memorabil, chiar dacă l-am ratat. Cât despre mine, nu sunt sigură dacă ar trebui să mă simt jenată sau încântată de rezultat”, a glumit Susan. 

Parteneri
sati
x close