x close

Florin se dusese în parcarea din Cluj unde își lăsase mașina, însă când și-a văzut autoturismul a avut un moment de ezitare: „Am mai văzut ștergătoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz, dar e prima data când vad asta” (FOTO)

20 Dec 2019   •   00:19
Florin se dusese în parcarea din Cluj unde își lăsase mașina, însă când și-a văzut autoturismul a avut un moment de ezitare: „Am mai văzut ștergătoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz, dar e prima data când vad asta” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Florin, un bărbat din Cluj a avut parte de surpriza vieții sale, atunci când a ajuns în parcarea unde își lăsase mașina. 

Se așteptase la orice nu însă și la ceea ce a găsit pe autoturism. Nu a stat pe gânduri, a scos telefonul și a făcut o poză pe care a postat-o pe grupul „Info Trafic Cluj”.

„Am mai văzut ștergătoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz sau ruj pe parbriz. Dar e prima data când vad asta”, a scris Florin.

Mai precis, bărbatul găsise un sutien atârnând pe parbriz.

Evident, internauții s-au întrecut cu glumele: „Sa inteleg ca urmeaza si partea cealalta??”, „Sa se porneasca ancheta să știm anii domnișoarei și mărimea cupelor”, au fost doar câteva din comentarii. 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati