Antena 3 CNN Actualitate Inedit Florin Vasilică, mărturisire sfâșietoare: Tatăl meu m-a pus să jur că voi face asta după ce el nu va mai fi

Florin Vasilică, mărturisire sfâșietoare: Tatăl meu m-a pus să jur că voi face asta după ce el nu va mai fi

Florin Vasilică, mărturisire sfâșietoare: Tatăl meu m-a pus să jur că voi face asta după ce el nu va mai fi
Sursa foto: foto: captura Antena 3
26 Aug 2018   •   14:34

Florin Vasilică a dezvăluit, duminică, la "De-a viața ascunselea", ce promisiune i-a făcut tatălui său, Liviu Vasilică, înainte ca acesta să moară.

"Cu un an sau doi înainte de dispariția tatălui meu, am avut o discuție cu el în care el a adus în discuție treaba asta cu 'când nu va mai fi el', lucru care pe mine m-a enervat, adică 'stai, nu vorbim de-acuma de moarte'. Am avut o discuție puțin mai tensionată. Eram numai noi doi. El, făcându-mi o promisiune pe care nu o s-o spun niciodată public, nu va ști nimeni niciodată ce promisiune mi-a făcut mie tatăl meu, eu m-am enervat atunci și i-am spus așa: Hai, lasă-mă cu 'atunci când nu vei mai fi tu, că n-o să mai fiu eu înaintea ta'.

Și-atunci el a spus: Bun, dacă mori tu înaintea mea, eu îți promit un lucru, doar dacă tu îmi faci promisiunea că după ce eu nu voi mai fi, Grupul Teleormăneanul va mai fi în continuare", a spus Florin Vasilică.

 

×
Parteneri
Horoscop 4-10 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close