Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fotografia spectaculoasă făcută de un pilot, la peste 11.000 de metri altitudine. ”Te face să simți puterea furtunii, fără să te atingă”

Fotografia spectaculoasă făcută de un pilot, la peste 11.000 de metri altitudine. ”Te face să simți puterea furtunii, fără să te atingă”

Fotografia spectaculoasă făcută de un pilot, la peste 11.000 de metri altitudine. ”Te face să simți puterea furtunii, fără să te atingă”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Iul 2016   •   17:45

Un pilot a făcut fotografia care ar putea deveni ușor ”fotografia anului” în timpul unui zbor deasupra Oceanului Pacific, scrie The Independent.

Pilotul pasionat de fotografie Santiago Borja susține că se afla la peste 11.000 de metri altitudine, într-o aeronavă care zbura spre America de Sud, când a suprins această imagine spectaculoasă.

Borja a afirmat că nu i-a fost ușor să fotografieze furtuna din largul oceanului din cauza fulgerelor și a turbulențelor.

"Îmi place această fotografie atât de mult pentru că te face să simți puterea acestei furtuni. Dar, în același timp, este minunat că poți zbura lin, în jurul ei, fără să te atingă”, a mai spus Borja.

Santiago Borja este pilot pentru LATAM Ecuador Airlines. Fotografia a fost făcută cu aparatul de fotografiat Nikon D750, la sud de Panama, dintr-un un Boeing 767-300.

Foto: Santiago Borja, pilot LATAM Ecuador

×
Subiecte în articol: Oceanul Pacific
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close