Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fotografie virală cu o tânără, în tramvaiul 41 din Capitală! Răspunsul neaşteptat dat de STB

Fotografie virală cu o tânără, în tramvaiul 41 din Capitală! Răspunsul neaşteptat dat de STB

O tânără care călătorea cu tramvaiul 41 din Capitală a găsit un loc inedit unde să se aşeze. Şi nu oricum, pe orizontală şi nu pe verticală. Fotografia cu fata a devenit virală pe rețelele de socializare, iar Societatea de Transport București (STB) a oferit şi un răspuns oficial în acest sens.

Fotografie virală cu o tânără, în tramvaiul 41 din Capitală! Răspunsul neaşteptat dat de STB
Sursa foto: cancan.ro
de Iulia Gorgorin    |    21 Iun 2022   •   13:41

Deşi este una din cele mai aglomerate linii de transport din Bucureşti, fata s-a fotografiat în timp ce stătea întinsă şi relaxată, pe partea metalică din spatele tramvaiului.

Potrivit cancan.ro, fotografia cu tânăra care se relaxează în tramvai a devenit virală, iar răspunsul oficial al Societății de Transport București nu a întârziat să apară.

”Rugămintea este de a se efectua plimbarea cu mijloacele de transport în picioare sau pe scaune.” , au transmis reprezentanţii STB, care le promite bucureştenilor că vor avea călătorii cu adevărat plăcute.

Recent, Societatea de Transport București, a informat cetăţenii că toate vehiculele cu care vor circula vor fi curate şi igienizate, începând cu data de 1 iulie. 

Aşadar, mijloacele de transport ale STB vor beneficia de un program complex de salubrizare, iar unii călători, precum tânăra din imagine, vor beneficia de momente de relaxare.

×
Subiecte în articol: fotografie tanara tramvai 41 STB
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close