Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fusese părăsită de iubit, dar judecătoarea nu s-a împăcat cu acest gând, așa că a decis să se răzbune. Ce a putut însă să-i treacă prin cap!

Fusese părăsită de iubit, dar judecătoarea nu s-a împăcat cu acest gând, așa că a decis să se răzbune. Ce a putut însă să-i treacă prin cap!

Fusese părăsită de iubit, dar judecătoarea nu s-a împăcat cu acest gând, așa că a decis să se răzbune.

Fusese părăsită de iubit, dar judecătoarea nu s-a împăcat cu acest gând, așa că a decis să se răzbune. Ce a putut însă să-i treacă prin cap!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Mar 2020   •   15:40

Ce i-a trecut însă prin cap a fost de-a dreptul bizar. Femeia a pus la cale un plan diabolic și cu ajutorul unui complice a reușit să se căsătorească cu fostul ei iubit cu acte false, scrie Europe 1.   

Fostul iubit o părăsise pentru sora unui ministru. Pentru a-i distruge relația, judecătoarea din Hauts-de-Seine, în vârstă de 58 de ani, a decis să se căsătorească cu el, fără acordul său. 

Ea a furnizat acte false unui complice ca să se căsătorească cu el în fața primarului din Saint-Denis.

Adevărul a ieșit în scurt timp la iveală. Iar în luna decembrie, femeia a fost reținută alături de fiica sa, și ea complice, și „soțul fals”.

Ea este cercetată pentru „fals și uz de fals în documene și utilizarea de acte false. Ea riscă 15 ani de închisoare și o amendă de 225.000 de euro. 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close