x close

Găsise câțiva pui de pisică abandonați și a decis să-i aducă acasă. Din păcate doar unul a supraviețuit. După câteva luni, a aflat însă ceva cu totul neașteptat. Ce ținuse în casă în tot acest timp?

21 Feb 2020   •   18:16
Găsise câțiva pui de pisică abandonați și a decis să-i aducă acasă. Din păcate doar unul a supraviețuit. După câteva luni, a aflat însă ceva cu totul neașteptat. Ce ținuse în casă în tot acest timp? Foto: captura video

O femeie găsise câțiva pui de pisică abandonați și a decis să-i aducă acasă. Nu se aștepta însă nicio clipă să afle de fapt că altceva crescuse.

Florencia Lobo și fratele ei mai muc mergeau pe o stradă dintr-un orășel din Argentina, când au zărit pisoii, care păreau abandonați, alături de mama lor care murise. 

Se pare că felina își dăduse duhul în timpul travaliului. 

Cei doi au luat animăluțele și le-au dus acasă, unde le-au hrănit și le-au ținut de cald. Din păcate, doar un pisic a supraviețuit. 

Micuțul a primit numele de Tito. Era un pisic afecțios, adorabil și jucăuș. 

Au avut grijă de el, doar că două luni mai târziu, Florencia avea să afle că Tito nu este de fapt o felină normală, ci o puma sălbatică.

Așa că Florencia a trebuit să renunțe la el. L-a predat unei rezervații din Yerba Buena, iar în curând animalul va fi trimis din nou în sălbăticie. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati