Antena 3 CNN Actualitate Inedit Gest disperat al unei tinere de 19 ani. Motivul șocant pentru care adolescenta și-a scos trupul la licitație. ”După tranzacție, ...”

Gest disperat al unei tinere de 19 ani. Motivul șocant pentru care adolescenta și-a scos trupul la licitație. ”După tranzacție, ...”

Gest disperat al unei tinere de 19 ani. Motivul șocant pentru care adolescenta și-a scos trupul la licitație. ”După tranzacție, ...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    14 Noi 2016   •   13:13

Anunț șocant și care a stârnit numeroase comentarii, după ce o tânără de 19 ani a spus că este pregătită să-și scoată trupul la vânzare, în scop umanitar.

Totul se întâmplă în China, unde Cao Mengyuan este disperată să facă rost de bani, pentru a-și trata mama bolnavă de cancer, susține adolescenta, potrivit dailymail.co.uk.

Ea a postat un anunț pe cea mai populară rețea de socializare din China și spune că își vinde trupul bărbatului care licitează cel mai mult pe el. În mesaj, Cao Mengyuan explică faptul că mama ei de 45 de ani, care a muncit toată viața în gospodărie, a fost diagnosticată cu cancer de piele, iar starea ei de sănătate se deteriorează rapid. 

Pentru a-și salva mama, tânăra spune că are nevoie de 50.000 de dolari, costul tratamentului, așa cum i-au explicat medicii.

Fata este cea mai mare din cei cinci copii ai familiei și este dispusă să facă tot ce îi stă în putință pentru a face rost de acești bani. 

”După tranzacție, voi lucra la dorința cumpărătorului meu și voi face tot ce-mi va cere. Întotdeauna mă țin de cuvânt. Tot ce am spus este adevărat și mă voi vinde celui care va licita mai mult”, sună mesajul tinerei.

Se pare însă, că un ”bărbat generos” s-a oferit să o ajute pe adolescenta disperată să-și ajute mama, plătindu-i facturile medicale.

Gestul disperat al fetei a iscat numeroase comentarii, fiind condamnată în mediul on-line pentru decizia pe care a luat-o.

×
Subiecte în articol: prostitutie cancer de piele China
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close