Antena 3 CNN Actualitate Inedit Gestul acestei mirese i-a emoţionat pe toţi. Ce are atât de special rochia ei de mireasă

Gestul acestei mirese i-a emoţionat pe toţi. Ce are atât de special rochia ei de mireasă

Gestul acestei mirese i-a emoţionat pe toţi. Ce are atât de special rochia ei de mireasă
Sursa foto: Foto: weddinggownideas.com
25 Sep 2015   •   18:25

O mireasă din Pennsylvania şi-a surprins familia şi invitaţii când a ales să poarte în cea mai frumoasă zi din viaţa ei o rochie veche de 120 de ani. Nu e vorba însă despre o rochie oarecare.

Abigail Kingston, în vârstă de 30 de ani, devine astfel cea de-a 11-a mireasă care îmbracă aceeaşi rochie moştenită din generaţie în generaţie în familia ei, scrie mashable.com



(AICI MAI MULTE IMAGINI CU ROCHIA)

Rochia a fost purtată pentru prima oară în 1895, de stră-stră-străbunica lui Abigail. Ultima oară, până la Abigail, a fost mama ei, Leslie Kingston, căsătorită în 1991.

Pentru că rochia îşi arată totuşi vârsta, a fost supusă mai multor proceduri de restaurare.

Abigail însăşi afirma că a considerat rochia o "cauza pierdută", şi asta pentru că era imposibil de îmbrăcat fără să fie distrusă. După 200 de ore de lucrat la ea, rochia de mireasă a fost adusă într-o stare "prezentabila".

Abigail Kingston va purta această rochie doar pentru o oră, la ceremonie, încercând astfel să o protejeze pentru a fi transmisă generaţiilor viitoare.

×
Subiecte în articol: rochie de mireasã Pennsylvania
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close