Antena 3 CNN Actualitate Inedit Gestul care i-a adus unei chelnerițe o bursă de studii - FOTO

Gestul care i-a adus unei chelnerițe o bursă de studii - FOTO

Gestul care i-a adus unei chelnerițe o bursă de studii - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook/Laura Wolf
14 Mar 2018   •   08:44

O tânără chelneriţă în vârstă de 18 ani din Statele Unite a câştigat aprecieri neaşteptate şi o surpriză după ce a acordat "un ajutor suplimentar" unui bărbat în vârstă, bolnav, care a rugat-o să îi taie mâncarea din farfurie, relatează Xinhua și Agerpres.

Evoni Williams lucra cu normă întreagă într-un restaurant din La Marque, Texas, pentru a strânge bani ca să-şi continue studiile. Săptămâna trecută, un bărbat în vârstă pe nume Adrian Charpentier a rugat-o să îi taie şunca deoarece nu avea destulă forţă în mâini din cauza unei afecţiuni. În ciuda faptului că era o dimineaţă aglomerată, iar ea avea mult de muncă, Williams nu a ezitat şi l-a ajutat pe bărbat.

Momentul în care tânăra se apleacă peste tejghea şi mărunţeşte mâncarea din farfuria bărbatului a fost imortalizat de o femeie care stătea în spatele lui Charpentier, pe numele ei Laura Wolf.

Wolf a publicat fotografia pe Facebook şi a scris: "În timp ce toate lucrurile din această lume par atât de negative, sunt recunoscătoare că am asistat, la începutul zilei, la acest gest de bunătate şi de grijă".

Pe lângă multitudinea de laude din partea internauţilor şi din media americane, tânăra a primit recent o bursă de 16.000 de dolari la Universitatea Texas Southern pentru ca a-şi continua studiile în domeniul managementului afacerilor.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: chelnerita bursa gest
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close