Antena 3 CNN Actualitate Inedit Gestul curajos al unui paznic de la spitalul din Deva. Ce a făcut după ce a văzut cum sunt tratați bolnavii

Gestul curajos al unui paznic de la spitalul din Deva. Ce a făcut după ce a văzut cum sunt tratați bolnavii

Gestul curajos al unui paznic de la spitalul din Deva. Ce a făcut după ce a văzut cum sunt tratați bolnavii
Sursa foto: Foto:realitateadehunedoara.net
11 Oct 2019   •   15:21

Un paznic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva și-a anunțat demisia, într-un mesaj postat pe Facebook, după ce a văzut cum sunt tratați pacienții care vin zilnic în unitatea medicală, scrie Realitatea de Hunedoara. 

Mesajul pe care l-a scris bărbatul îl adresează Ministerului Sănătăţii şi tuturor locuitorilor oraşului Deva, rugând să se ia măsuri astfel încât bolnavii să nu mai aibă de suferit.

Pentru Ministerul Sănătății și pentru toți locuitorii orașului Deva, refuz să mai lucrez în acest spital Secția Urgență deoarece văd zilnic bătaia de joc și cum tratează cu indiferență bolnavii medici precum Popa Tănase, care doarme și nu vrea să fie deranjat când vin bolnavi la urgență. Ne jignesc pe noi, paznicii, că-i deranjează bolnavii și că fac gălăgie pe holul spitalului în timp ce ei dorm în timpul gărzilor de noapte. Rog conducerea să ia măsuri deoarece bolnavii suferă din cauza unor nesimțiți”, este mesajul bărbatului.

La vederea mesajului, mai mulţi cetăţeni au reacţionat. Unii dintre ei l-au felicitat pentru gestul său. „Felicitări! Caracterul nu este de vânzare”, a scris cineva. 
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close