Antena 3 Actualitate Inedit AJUNUL ANULUI NOU. Gestul făcut de Google în pragul Anului Nou

AJUNUL ANULUI NOU. Gestul făcut de Google în pragul Anului Nou

31 Dec 2015   •   09:32
AJUNUL ANULUI NOU. Gestul făcut de Google în pragul Anului Nou
Sursa foto: foto: google.ro
AJUNUL ANULUI NOU. Google şi-a modificat logoul de pe pagina sa principală, joi, în ultima zi a anului 2015, pentru a le ura utilizatorilor săi "La Mulţi Ani!".

"La Mulţi Ani de la Google!" este mesajul care apare pe prima pagină a motorului de căutare Google România şi poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atât prin e-mail, cât şi pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

AJUNUL ANULUI NOU. Noul logo dedicat Ajunului Anului Nou este reprezentat sub forma unei animaţii, în care cinci păsări de culori diferite, care poartă fie jobene, fie coifuri de petrecere, se mişcă dintr-o parte în alta, pe o crenguţă. Una dintre acestea are un ceas pe care verifică din când în când cât a mai rămas până la trecerea în noul an. De asemenea, alături de acestea se află un ou de mari dimensiuni pe care scrie "2016".

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close