Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”Oamenii cred că sunt nebun". Gestul impresionant al unui milionar pentru familiile rămase fără case după tornade

”Oamenii cred că sunt nebun". Gestul impresionant al unui milionar pentru familiile rămase fără case după tornade

”Oamenii cred că sunt nebun". Gestul impresionant al unui milionar pentru familiile rămase fără case după tornade
Sursa foto: Foto: facebook.com/ron.sturgeon
04 Ian 2016   •   11:28

Un milionar american a sărit în ajutorul mai multor familii rămase fără locuințe după tornadele care au lovit nordul statului Texas, punându-le la dispoziție două case de vacanță pe care acesta le deține, scrie dailymail.co.uk.

Ron Sturgeon și-a oferit spre închiriere cele două vile luxoase, cerând un preț simbolic de un dolar pe lună, localnicilor din Colleyville, afectați de valul de tornade devastatoare.

“M-am uitat pe Facebook și am văzut toate postarile despre câinii si familiile care nu au un loc in care sa se duca. M-a socat faptul ca locuintele lor au fost complet distruse. Si m-am gandit ca am doua case mari. Tocmai le-a pus spre vanzare si nu are niciun sens sa stea goale pana se vand, cand cineva in nevoie chiar ar putea sa le foloseasca. Unii oameni cred ca sunt nebun si se intreaba de ce as face asta. Dar am o mie de chiriasi, asa ca ii inteleg. Nu am fost niciodata victima unei tornade, dar este destul de devastator sa ma uit la aceste imagini”, a spus el, la un post de televiziune.

 
Please share. Does anyone have friends or relatives that lost their home in garland or other city that needs housing? I...

Posted by Ron D Sturgeon on 29 Decembrie 2015

 

×
Subiecte în articol: tornade
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close