x close

Halucinant! Elevă de 16 ani violată în amiaza mare pe holul liceului în care învață. Nimeni nu ar fi auzit țipetele fetei!

de A.M.P    |    07 Dec 2019   •   09:01
Halucinant! Elevă de 16 ani violată în amiaza mare pe holul liceului în care învață. Nimeni nu ar fi auzit țipetele fetei! 482 Foto Pexels

O elevă de 16 ani susține că a fost violată de un coleg de liceu, pe un hol mai retras al clădirii și, deși s-a împotrivit și a țipat, nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Incidentul a avut loc la liceul Mayde Creek din Houston, SUA, la orele amiezii, pe 22 noiembrie.

Fata a povestit că a fost abordată de un băiat, al cărui nume nu îl știa, chiar în momentul în care se îndrepta spre cantină pentru a lua prânzul. Au schimbat câteva vorbe și băiatul a început să devină violent, scrie Daily Mail.

”M-a aruncat la podea, mi-a dat pantalonii jos și m-a violat”, a povestit fata.

În ciuda țipetelor ei, nimeni nu i-a sărit în ajutor. Potrivit acesteia, băiatul s-a oprit și a lăsat-o în pace atunci când a auzit soneria școlii. Fata a spus că violatorul care a agresat-o a părut relaxat și confortabil, ceea ce o face să creadă că nu este singura lui victimă.

Polițiștii au deschis o anchetă și au anunțat că vor examina imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a-l identifica pe agresor.

Citeşte mai multe despre:

elevă violată
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati