Antena 3 CNN Actualitate Inedit Halucinant! Elevă de 16 ani violată în amiaza mare pe holul liceului în care învață. Nimeni nu ar fi auzit țipetele fetei!

Halucinant! Elevă de 16 ani violată în amiaza mare pe holul liceului în care învață. Nimeni nu ar fi auzit țipetele fetei!

Halucinant! Elevă de 16 ani violată în amiaza mare pe holul liceului în care învață. Nimeni nu ar fi auzit țipetele fetei!
Sursa foto: Foto Pexels
07 Dec 2019   •   09:01

O elevă de 16 ani susține că a fost violată de un coleg de liceu, pe un hol mai retras al clădirii și, deși s-a împotrivit și a țipat, nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Incidentul a avut loc la liceul Mayde Creek din Houston, SUA, la orele amiezii, pe 22 noiembrie.

Fata a povestit că a fost abordată de un băiat, al cărui nume nu îl știa, chiar în momentul în care se îndrepta spre cantină pentru a lua prânzul. Au schimbat câteva vorbe și băiatul a început să devină violent, scrie Daily Mail.

”M-a aruncat la podea, mi-a dat pantalonii jos și m-a violat”, a povestit fata.

În ciuda țipetelor ei, nimeni nu i-a sărit în ajutor. Potrivit acesteia, băiatul s-a oprit și a lăsat-o în pace atunci când a auzit soneria școlii. Fata a spus că violatorul care a agresat-o a părut relaxat și confortabil, ceea ce o face să creadă că nu este singura lui victimă.

Polițiștii au deschis o anchetă și au anunțat că vor examina imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a-l identifica pe agresor.

×
Subiecte în articol: elevă violată
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close