Antena 3 CNN Actualitate Inedit Hoți cu imaginație! Este incredibil cum au reușit să fure o mașină

Hoți cu imaginație! Este incredibil cum au reușit să fure o mașină

Hoți cu imaginație! Este incredibil cum au reușit să fure o mașină
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Mar 2017   •   14:47

Doi tineri din Semlac sunt cercetaţi penal pentru furt calificat, după ce au furat o maşină cu motostivuitorul, pentru ca apoi să o vândă la fier vechi.

Totul a început când unul dintre autori, în vârstă de 22 de ani, care lucra la o firmă din Semlac, a fost rugat de patron să facă ordine în curtea firmei, inclusiv să adune deşeurile feroase într-un loc, în ideea de a fi valorificate cândva la un centru de colectare a fierului vechi, scrie aradon.ro.

Numai că tânărul a „abuzat” puţin cu această curăţenie şi a ieşit şi în afara curţii, acolo unde era o parcare. Se pare că în acea parcare era o maşină ce părea abandonată, nefiind mutată din loc de câteva luni. Astfel, tânărul a băgat motostivuitorul sub maşină şi, cu ajutorul unui alt băiat de 18 ani, a dus maşina la o persoană ce cumpără fier vechi în Semlac, care a dezmembrat-o.

Doar că mașina nu era abandonată, ci proprietarul ei, şofer de TIR, o lăsase acolo pentru ca un mecanic să o repare, iar când a venit ziua repsectivă mașina nu a mai fost de găsit.

×
Subiecte în articol: hoti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close