x close

I-a cerut soției să se așeze lângă el, a luat-o de mână și i-a făcut o mărturisire emoționantă. Câteva minute mai târziu, bărbatul se stingea din viață... Mii de oameni au plâns când au aflat ce s-a întâmplat

11 Dec 2017   •   16:11
I-a cerut soției să se așeze lângă el, a luat-o de mână și i-a făcut o mărturisire emoționantă. Câteva minute mai târziu, bărbatul se stingea din viață... Mii de oameni au plâns când au aflat ce s-a întâmplat Foto: captura video BBC

I-a cerut soției să se așeze lângă el, a luat-o de mână și i-a făcut o mărturisire emoționantă și sinceră. La scurt timp bărbatul se stingea din viață.

Totul s-a întâmplat în cadrul unui documentar BBC, „Cum să mori” (‘How to Die’). Simon Binner, în vârstă de 57 de ani, a decis să apeleze la sinuciderea asistată, din cauza unei afecțiuni neurologice.

Peste 1,2 milioane de oameni au privit momentele sinuciderii bărbatului. Înainte de a muri, acesta a ținut să-i mulțumească partenerei sale de viață.

„Hei Debbie, aici este Simon. Te-am iubit foarte foarte mult, Debbie. Nu te-am meritat pe tine și nici pe Hannah sau Zoe. Atât de iubitoare sunteți voi și așa de morocănos am fost eu prea multă vreme. Singura parte bună la acest lucru este că am avut timp să vorbesc cu voi despre acest moment și nu m-ați pierdut într-un accident de mașină. Ai fost o soție fantastică pentru mine, Debbie, știu că m-ai iubit și știi că te-am iubit”, a mărturisit bărbatul cu ultimele sale puteri.


 

 

 


 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati