Antena 3 Actualitate Inedit I-a trimis poze soțului din delegație. Acesta a decis să divorțeze imediat, după ce a văzut un detaliu de-a dreptul incredibil într-o fotografie (FOTO)

I-a trimis poze soțului din delegație. Acesta a decis să divorțeze imediat, după ce a văzut un detaliu de-a dreptul incredibil într-o fotografie (FOTO)

20 Mai 2017   •   10:20
I-a trimis poze soțului din delegație. Acesta a decis să divorțeze imediat, după ce a văzut un detaliu de-a dreptul incredibil într-o fotografie (FOTO) Foto: Twitter/EliteDaily

Se afla în delegație, dar a decis să-i trimită câteva fotografii soțului înainte de a se duce la culcare. Doar că femeia nu a observat un detaliu incredibil dintr-o poză, iar acest lucru o va costa scump acum.

Mai precis, bărbatul a observat într-una din fotografii pantofii unui bărbat. Cum femeia se afla la un hotel, deci nu putea fi altcineva cu ea în cameră, a intrat imediat la bănuieli, scrie EliteDaily.

"Nu pot trece peste asta. O să vorbesc cu un avocat", a spus bărbatul, care a anunțat astfel intenția de a divorța.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close