Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-a trimis un mesaj șefului ei, i-a spus că are probleme psihice și că nu poate veni la serviciu. Răspunsul directorului a lăsat-o fără cuvinte

I-a trimis un mesaj șefului ei, i-a spus că are probleme psihice și că nu poate veni la serviciu. Răspunsul directorului a lăsat-o fără cuvinte

I-a trimis un mesaj șefului ei, i-a spus că are probleme psihice și că nu poate veni la serviciu. Răspunsul directorului a lăsat-o fără cuvinte
Sursa foto: Foto: Madalyn Parker / Facebook
13 Iul 2017   •   16:06

Madalyn Parker i-a trimis un e-mail șefului în care îl anunța că are nevoie de o zi liberă pentru a se concentra pe sănătatea ei mintală. Răspunsul pe care l-a primit a impresionant-o și a devenit viral pe internet. Mai mult, schimbul de mesaje dintre cei doi a stârnit ample discuții despre acest subiect delicat, cel al problemelor psihice care afectează tot mai mulți angajați din întreaga lume, scrie CNN. 

„Am fost suprinsă de reacția pozitivă pe care am primit-o, pentru faptul că am fost lăudată pentru curajul de a fi vulnerabilă, de a-mi dezvlui problemele”, a spus americanca. 

Tânăra de 26 de ani locuiește în  Ann Arbor, Michigan, și este inginer in IT. Suferă de anxietate cronică, despresie și insomnie. „Nu reușisem să dorm mai multe nopți la rând, eram foarte obosită și începusem să mă gândesc la sinucidere. Din cauza asta, nu aș fi putut să-mi îndeplinesc nici sarcinile de serviciu”, a mărturisit tânăra pentru CNN. 

După ce și-a anunțat echipa și șeful că se confruntă cu probleme psihice, e-mailul ei s-a umplut cu mesaje de susținere. Nu a primit nici măcar un mesaj care să arate nemulțumire sau reproș. 

Directorul companiei, Ben Congleton, i-a scris: „Ești un exemplu pentru noi toți și ai reușit să combați stigmatul privind genul acesta de probleme. (...) Toate organizațiile ar trebui să ofere zile libere pentru asemenea dificultăți ale angajaților”. 

 

×
Subiecte în articol: probleme psihice
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close