I-au dat voie câinelui să vină în salonul stăpânului său aflat în comă. Animalul a început să latre de fericire că își vede omul, dar ce a urmat este incredibil

12 Feb 2019   •   16:01
I-au dat voie câinelui să vină în salonul stăpânului său aflat în comă. Animalul a început să latre de fericire că își vede omul, dar ce a urmat este incredibil  Foto: Facebook

Stăpânul lui era în comă indusă, din cauza unei pneumonii. Bărbatul suferea și de cancer de colon, așa că medicii au făcut un compromis și l-au lăsat pe câinele său să-l vadă. 

Cum a ajuns în salon, animalul a început să latre de fericire că își vede omul drag.

Ce a urmat însă i-a lăsat pe medici fără cuvinte. Andy Szasz, 65 de ani, s-a trezit din comă, cu trei zile înainte de cum plănuiau specialiștii. 

De atunci, medicii l-au lăsat pe Teddy, cinci ani, să facă vizite regulate pentru a ajuta la recuperarea lui Andy. 

O săptămână mai târziu, bărbatul a fost externat. Acum cățelul este folosit ca animal de terapie și pentru alți pacienți.

„Este deștept, iubitor, fidel, nostim și un mic personaj. Mi-a furat inima din prima clipă când l-am întâlnit. mereu le-am spus oamenilor că l-am salvat pe Ted, iar el pe mine. Avem o legătură specială”, a povestit bărbatul, potrivit Metro.

 

 

x close