I-au scanat bagajul, dar o cutie ciudată le-a atras atenția. Vameșii de la aeroport l-au întrebat pe pasager ce se află acolo. Când au deschis-o, au făcut o descoperire șocantă. „Era viu!”

28 Aug 2017   •   09:33
I-au scanat bagajul, dar o cutie ciudată le-a atras atenția. Vameșii de la aeroport l-au întrebat pe pasager ce se află acolo. Când au deschis-o, au făcut o descoperire șocantă. „Era viu!” Foto: Pixabay.com

Descoperire șocantă făcută de vameșii de pe Aeroportul Internațional Charles de Gaulle. Într-un bagaj al unui pasager sosit din Benin, aceștia au observat ceva ciudat.

O cutie de lemn suspectă le-a atras atenția. Chestionat ce se află acolo, bărbatul le-a spus că are săpun negru. Vameșii au vrut să se convingă singuri, așa că au deschis cutia, scrie 7sur7.be.

În interior se afla un piton viu, de 1.50 metri. „Am dat peste un piton viu în bagajul unui călător. Această reptilă este o specie protejată”, au scris vameșii pe pagina lor de Twitter.

Un python vivant a été découvert lundi par les douaniers de l'aéroport parisien de Roissy-Charles de Gaulle dans les bagages d'un passager arrivant du Bénin, ont-ils annoncé vendredi sur Twitter.

x close