Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-au turnat lipici pe cap la şcoală şi a ajuns de urgenţă la spital. Ce a făcut fata după ce medicii i-au ras părul este impresionant

I-au turnat lipici pe cap la şcoală şi a ajuns de urgenţă la spital. Ce a făcut fata după ce medicii i-au ras părul este impresionant

I-au turnat lipici pe cap la şcoală şi a ajuns de urgenţă la spital. Ce a făcut fata după ce medicii i-au ras părul este impresionant
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Oct 2015   •   11:01

O adolescentă de 15 ani din SUA a trecut printr-o experienţă traumatizantă, după ce un coleg de la liceul la care învaţă i-a turnat, fără absolut niciun motiv, lipici în cap. Fata a ajuns la spital cu arsuri pe scalp, iar medicii au fost nevoiţi să îi radă o parte din podoaba capilară.

„Sinceră să fiu, părul era singurul lucru care îmi plăcea la mine. Şi am rămas fără el fără niciun motiv”, povesteşte adolescenta.



Tatăl fetei, militar de carieră, a fost nemullţumit de reacţia conducerii liceului. Băiatul care i-a turnat lipici în cap a fost suspendat pentru câteva zile de la şcoală, însăbărbatul ar fi dorit transferarea agresorului la un alt liceu.

Mama fetei a creat o pagină pe Facebook în semn de susţinere pentru fiica sa. A postat mai multe imagini cu rezultatele incidentului, inclusiv cu noua tunsoare a fiicei sale. Mesajele de susţinere pentru tânără nu au întârziat să apară.

Un stilist s-a oferit să facă tinerei o coafură interesantă pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste incident.

Hannah spune că ceea ce i s-a întâmplat a făcut-o să-şi dorească să ajute şi alte persoane care trec prin situaţii similare. „Este uimitor câţi oameni s-au oferit să mă ajute şi care au poveşti similare cu a mea. Vreau să îi ajut şi eu”, mărturiseşte tânăra.



 

 

 

×
Subiecte în articol: par
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close