Antena 3 CNN Actualitate Inedit I s-a spus că iubitul ei a murit. A suferit mult după pierderea sa. După câțiva ani, într-o zi a intrat într-un restaurant. Când a dat comanda, a înțeles cruntul adevăr. Ce se întâmplase de fapt?

I s-a spus că iubitul ei a murit. A suferit mult după pierderea sa. După câțiva ani, într-o zi a intrat într-un restaurant. Când a dat comanda, a înțeles cruntul adevăr. Ce se întâmplase de fapt?

I s-a spus că iubitul ei a murit. A suferit mult după pierderea sa. După câțiva ani, într-o zi a intrat într-un restaurant. Când a dat comanda, a înțeles cruntul adevăr. Ce se întâmplase de fapt?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Oct 2019   •   16:14

I s-a spus că iubitul ei a murit. A suferit mult după pierderea sa. După câțiva ani, într-o zi a intrat într-un restaurant.

Când a dat comanda, a înțeles cruntul adevăr. În tot acest timp trăise de fapt o minciună.

Iubitul ei era chiar viu și nevătămat și se afla în fața ei, lucrând ca bucătar în respectivul local.

Australianca pe nume Rachel a povestit pentru ABC situația ciudată în care s-a aflat. Evident, a provocat o scenă și a fost dată afară din restaurant.

Rachel avea doar 18 ani când a început relația cu bucătarul. A recunoscut că totul era „chiar drăguț”, totuși lucrurile s-au schimbat când el și-a pierdut jobul și a început să împrumute bani de la ea. 

I-a dat o parte, dar când s-au despărțit câteva luni mai târziu, el a refuzat să-i mai dea restul și nu-i mai răspundea la mesaje. 

Lucrurile au devenit și mai ciudate, când mobila a început să dispară. Într-o zi, mama lui a anuntat-o că fiul ei a murit. „Sună stupid retroactiv, dar nu ai motive să te îndoiești. Dacă sun și îți spun că mama a murit, nu e ca și cum mi-ai cere un certificat de deces”. 

Când s-a întors acasă, doi ani mai târziu, fata l-a descoperit pe fostul iubit lucrând la restaurantul local. „Am fost pur și simplu șocată”. 

Deși s-a adresat poliției, aceștia au declarat că nu pot să intervină. Rachel susține că nu mai vrea decât să afle răspunsul la două întrebări, atât, scrie Mirror.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close