Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum a reuşit, de fapt, fostul preşedinte moldovean Igor Dodon să scoată cozonacul din cuptor cu mâinile goale

Cum a reuşit, de fapt, fostul preşedinte moldovean Igor Dodon să scoată cozonacul din cuptor cu mâinile goale

Ironizat masiv pe internet după ce a publicat un clip în care scoate din cuptor, cu mâinile goale, un cozonac ce ar trebui să fie fierbinte, fostul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a revenit cu precizări.

Cum a reuşit, de fapt, fostul preşedinte moldovean Igor Dodon să scoată cozonacul din cuptor cu mâinile goale
de Georgiana Adam    |    02 Mai 2021   •   17:49

Precizările lui Dodon au luat forma unui nou clip, publicat în Vinerea Mare. Clipul este fără cuvinte şi conține suficiente indicii de natură să dezvăluie trucul fostului președinte.

Clipul începe cu un prim plan al gurii de cuptor. Dintre mai mulți cozonaci, unul este evidențiat, fiind plasat mai în față şi fiind mai înalt, comparativ cu restul. Exact acesta este primul cozonac pe care Galina Dodon, soţia ex-președintelui, îl extrage din cuptor cu o lopată de lemn.

Dodon pune cu convingere mâna pe cozonac, îl miroase şi îl pune pe masă.

Scena se repetă, până la un punct, cu un al doilea cozonac, care este mai "scund" decât primul şi pare altfel modelat. De data asta, situația se schimbă: după un scurt contact cu cozonacul, Dodon își retrage mâinile, pentru că, evident, s-a fript, şi revine cu un prosop protector, cu care apucă tradiționala prăjitură, o miroase şi o depune pe masă.

Clipul se termină cu un travelling de-a lungul șirului de cozonaci pe care Galina Dodon îi unge cu un lichid, probabil însiropat, folosind o pensulă. Ultimul din cadru este primul cozonac scos din cuptor iar diferența față de ceilalți cozonaci este şi mai evidentă.

Foarte probabil, este vorba de un cozonac copt într-o altă "tranșă", răcit și plasat în cuptor chiar înainte ca Dodon să pună mâna pe el.

Fostul președinte, detronat de Maia Sandu în alegerile din noiembrie 2020, nu neagă acest scenariu ci încearcă să deturneze discuția spre politică.

"Şoc şi groază! Ştirea zilei în toată ţara este despre tăvile în care familia Dodon coace cozonacii de Paşte. Acest eveniment a devenit atât de important, încât a eclipsat şi dizolvarea Parlamentului. Dragi prieteni, Republica Moldova este astăzi într-o situație în premieră în istoria noastră modernă, când nu avem Guvern funcțional şi nu avem Parlament, iar oponenților mei politici iată de ce le pasă – cozonacii lui Dodon!  P.S. Pe cei invidioşi, data viitoare îi invit la Sadova să coacem cozonaci împreună!", a scris Igor Dodon pe Facebook.

Într-adevăr, deputații de la Chișinău nu l-au cruțat cu ironiile pe Dodon.

"Omul ăsta e incorigibil. Minciuna. Așa boală nu trece, doar se agravează. Ajungi să minți chiar şi atunci când nu ești nevoit. Minți ca hobby”, a scris deputatul PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate) Dumitru Alaiba.

Un alt deputat PAS, Sergiu Litvinenco, a scris că "Dodon ia în mână pâinea scoasă direct din cuptor. Penibilitate de dragul piarului ieftin".

×
Subiecte în articol: igor dodon cozonaci
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close