x close

Îi acceptase cererea în căsătorie, dar bărbatul nu i-a mai dat niciun semn de viață. După 77 de ani, a aflat cruntul adevăr

30 Dec 2018   •   18:52
Îi acceptase cererea în căsătorie, dar bărbatul nu i-a mai dat niciun semn de viață. După 77 de ani, a aflat cruntul adevăr

În urmă cu 77 de ani, accepta în scris cererea în căsătorie a logodnicului ei. Cum femeia nu a mai primit niciun răspuns a crezut că bărbatul s-a răzgândit.

Recent a aflat cruntul adevăr.

Phyllis Ponting, o britanică acum în vârstă de 99 de ani, a crezut că logodnicul ei s-a răzgândit și nu mai vrea să se însoare cu ea.

Dar Bill Walker îi scrisese: „Sar în sus de bucurie, nu mă pot controla. Dacă ai ști ce fericit m-ai făcut, draga mea”, doar că scrisoarea nu a mai ajuns la destinație.

Bărbatul se afla pe nava Gairsoppa, care a fost scufundată în 1941 de un submarin german în apropiere de coastele Irlandei. Scrisoarea lui către Phyllis nu apucase să plece spre uscat, scrie Metro.

O expediție a recuperat de pe fundul Oceanului Atlantic obiecte și resturi ale epavei scufundate în Al Doilea Război Mondial. Au fost găsite și mai multe scrisori, inclusiv cea a soldatului Bill Walker, care, într-un final, a ajuns la destinație.

Citeşte mai multe despre:

scrisoare cerere in casatorie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati