Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini incredibile! Ce fac agenții de la Rutieră când văd o maşină care blochează traficul pe un bulevard din Capitală

Imagini incredibile! Ce fac agenții de la Rutieră când văd o maşină care blochează traficul pe un bulevard din Capitală

Imagini incredibile! Ce fac agenții de la Rutieră când văd o maşină care blochează traficul pe un bulevard din Capitală
Sursa foto: Foto: facebook.com
21 Apr 2016   •   12:18

Uneori, nesimţirea unor şoferi îi lasă pe agenţii de la Rutieră fără reacţie. Vorbim de un incident care a avut loc seara trecută, pe un bulevard din Capitală, în timpul meciului Steaua - Dinamo. O maşină parcată perpendicular pe axa drumului bloca parțial traficul pe șoseaua Iancului.

Primul echipaj care constată neregula opreşte pe linia de tramvai, însă nu acţionează în niciun fel şi nici nu dirijează circulția. O altă maşină de poliţie apare, este parcată tot pe linia de tramvai, iar la scurt timp ambele echipaje părăsesc zona.

Imediat îşi fac apariţia doi agenţi care par să se uite stupefiaţi la mașină, vorbesc în stație, însă tot nu dirijează circulaţia.

După alte 10 minute, pe lângă maşina parcată pe mijlocul drumului roiau zeci de agenţi de poliţie şi, în continuare, niciunul dintre ei nu făcea nimic.

După terminarea derby-ului de pe Arena Naţională, traficul în tonă s-a intensificat, însă armata de poliţişti tot nu a luat nicio măsură. În imaginile surprinse de un martor se vede cum un autobuz îşi face cu greu loc, fără niciun ajutor din partea poliţiştilor. Situaţia s-a remediat după ce şoferul maşinii parcate ilegal s-a urcat la volan şi a plecat.

 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close