Antena 3 Actualitate Inedit Imagini incredibile suprinse în centrul Bacăului! Polițistul a oprit circulația, după care s-a aplecat să se uite sub o mașină. Totul a fost filmat (VIDEO)

Imagini incredibile suprinse în centrul Bacăului! Polițistul a oprit circulația, după care s-a aplecat să se uite sub o mașină. Totul a fost filmat (VIDEO)

25 Feb 2019   •   20:15
Imagini incredibile suprinse în centrul Bacăului! Polițistul a oprit circulația, după care s-a aplecat să se uite sub o mașină. Totul a fost filmat (VIDEO)

Imagini incredibile suprinse în centrul Bacăului! Un polițist a oprit circulația și preț de câteva minute s-a uitat sub o mașină! 

În tot acest timp, camera de bord a mașinii de poliție a filmat totul.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.

Ce se întâmplase? Un pui de cățel se pierduse printre mașini și risca să fie călcat. Așa că omul legii a încercat să-l protejeze.

Nu a putut să-l prindă, dar a reușit să-l scoată teafăr de sub o dubă! 

„Bunătatea nu poartă uniformă”. De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat. Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel!”, scrie pe pagina de Facebook.

Video aici.

 

×
Subiecte în articol: catel

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close