Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini cu locul blestemat în care un copil a fost înhățat de un aligator. Ce s-a întâmplat acolo, cu doar o oră înainte de atac

Imagini cu locul blestemat în care un copil a fost înhățat de un aligator. Ce s-a întâmplat acolo, cu doar o oră înainte de atac

Imagini cu locul blestemat în care un copil a fost înhățat de un aligator. Ce s-a întâmplat acolo, cu doar o oră înainte de atac
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Iun 2016   •   12:15

O femeie a postat pe Facebook mai multe fotografii cu fiul ei de trei ani făcute exact în locul în care Lane Graves a fost înhățat de un aligator și tras în apa lacului din apropiere, scrie Daily Mail.

Jennifer Venditti, din Massachusetts, a poblicat mai multe poze cu fiul ei, Channing, în vârstă de 3 ani, făcute cu aproximativ o oră înainte de tragicul incident.

Jennifer Venditti a povestit că fiul ei s-a jucat exact în locul în care Lane Graves a fost smuls de aligator sub privirile disperate ale părinților lui, care au făcut tot posibilul să-și salveze copilul.

"Am văzut mesajele critice la adresa părinților. Pot să vă asigur că nici nu mă gândeam la aligatori când Channing era în apă", a scris ea într-o scrisoare deschisă pe Facebook.

"Este o plajă mică, înconjurată de piscine, tobogane cu apă, un restaurant și o groapă de foc. Nu pot concepe ca un aligator să apară într-un spațiu atât de mic”, a mai scris ea.

Lacul în care a fost înecat copilul este legat de un lac natural, iar aligatorii, extrem de răspândiți în Florida, pot traversa limbile de pământ ce despart cursurile de apă.

 

×
Subiecte în articol: Florida
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close