Antena 3 Actualitate Inedit Imagini cu locul blestemat în care un copil a fost înhățat de un aligator. Ce s-a întâmplat acolo, cu doar o oră înainte de atac

Imagini cu locul blestemat în care un copil a fost înhățat de un aligator. Ce s-a întâmplat acolo, cu doar o oră înainte de atac

17 Iun 2016   •   12:15

O femeie a postat pe Facebook mai multe fotografii cu fiul ei de trei ani făcute exact în locul în care Lane Graves a fost înhățat de un aligator și tras în apa lacului din apropiere, scrie Daily Mail.

Jennifer Venditti, din Massachusetts, a poblicat mai multe poze cu fiul ei, Channing, în vârstă de 3 ani, făcute cu aproximativ o oră înainte de tragicul incident.

Jennifer Venditti a povestit că fiul ei s-a jucat exact în locul în care Lane Graves a fost smuls de aligator sub privirile disperate ale părinților lui, care au făcut tot posibilul să-și salveze copilul.

"Am văzut mesajele critice la adresa părinților. Pot să vă asigur că nici nu mă gândeam la aligatori când Channing era în apă", a scris ea într-o scrisoare deschisă pe Facebook.

"Este o plajă mică, înconjurată de piscine, tobogane cu apă, un restaurant și o groapă de foc. Nu pot concepe ca un aligator să apară într-un spațiu atât de mic”, a mai scris ea.

Lacul în care a fost înecat copilul este legat de un lac natural, iar aligatorii, extrem de răspândiți în Florida, pot traversa limbile de pământ ce despart cursurile de apă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close