Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Iubitule, uite-i dinții uriași!": Rechin salvat de mai mulți oameni pe o plajă. Imaginile au ajuns virale pe internet

"Iubitule, uite-i dinții uriași!": Rechin salvat de mai mulți oameni pe o plajă. Imaginile au ajuns virale pe internet

Un rechin a fost salvat de mai mulți bărbați, după ce a eșuat pe o plajă din Florida. Totul a fost filmat de o femeie.

"Iubitule, uite-i dinții uriași!": Rechin salvat de mai mulți oameni pe o plajă. Imaginile au ajuns virale pe internet
Sursa foto: The Sun
de Ioana Mircea    |    04 Oct 2023   •   20:27

Un rechin mako a rămas captiv pe o plajă din Florida. Din fericire, mai mulți bărbați curajoși au reușit să îl readucă în mare.

Filmarea cu salvarea dramatică a fost realizată de o femeie și a fost distribuită rapid online și au devenit virală. Printre bărbații care au sărit în ajutor s-a numărat și soțul Tinei Fey, care a filmat întregul eveniment.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În imagini se vede cum rechinul rămăsese prins în nisip și nu își putea mișca aripioarele pentru a se întoarce în ocean. În momentul când rechinul a ajuns aproape de apă, bărbații s-au îndepărtat și l-au lăsat să-și reia singur drumul către adâncuri.

Citește și: Cadavrul unui făt, găsit într-un sac pe o plajă din Eforie Nord

 "Iubitule, uite-i dinții uriași!”, se aude o femeie exclamând în fundalul clipului video. Tina Fey și soțul ei se aflau pe plaja Pensacola pentru a sărbători aniversarea nunții lor, atunci când bărbatul a văzut rechinul că se apropia de țărm și și-a avertizat soția să iasă repede din apă.

"L-am văzut ieșind pe nisip și blocându-se acolo. Soțul meu a încercat sa-l ajute dar nu a putut singur. După ce au sărit și alte persoane în ajutor, rechinul s-a întors în apă”, a povestit Tina, potrivit eu.usatoday.com.

×
Subiecte în articol: rechin salvat
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close