x close

Imagini sfâșietoare cu un urs polar care moare de foame, din cauza încălzirii globale - VIDEO

de M.Z.    |    09 Dec 2017   •   15:49
Imagini sfâșietoare cu un urs polar care moare de foame, din cauza încălzirii globale - VIDEO 418 Galerie foto (1) Foto: captura video

Imaginile surprinse în zona arctică a Canadei care arată un animal subnutrit căutându-şi hrana i-a făcut pe cercetători şi pe oamenii simpli din întreaga lume să izbucnească în lacrimi. Înregistrările video din Arhipelagul Arctic Canadian oferă o imagine clară şi sumbră a impactului pe care schimbările climatice îl au asupra urşilor polari din regiune. 

În filmare apare un urs polar care se luptă să găsească ceva de mâncare pe pământurile fără urmă de gheaţă sau zăpadă. Înregistrarea arată cum ursul se chinuie să meargă pe pământul uscat, în căutarea hranei. 

Acesta găseşte un coş de gunoi şi începe să caute acolo, sperând că are norocul să găsească ceva. Scena a fost surprinsă de grupul Sea Legacy în timpul unei expediţii pe insula Baffin. Specialiştii susţin că ursul nu era bătrân şi că a murit de foame, probabil, la câteva ore după ce a fost zărit agonizând. 

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

urs polar incalzire globala Canada
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati