Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini șocante la o grădină zoologică: un bărbat se luptă cu un urs, pe care vrea sa-l înece

Imagini șocante la o grădină zoologică: un bărbat se luptă cu un urs, pe care vrea sa-l înece

Un bărbat de 23 de ani a fost filmat în timp ce încearcă să înece un urs, după ce a pătruns ilegal în țarcul acestuia de la Grădina zoologică din Varșovia, Polonia.

Imagini șocante la o grădină zoologică: un bărbat se luptă cu un urs, pe care vrea sa-l înece
Sursa foto: Captură video
22 Mai 2020   •   19:25

Bărbatul a fost surprins de ceilalți vizitatori, în timp ce intră în țarcul ursoaicei Sabina. La un moment dat, surprins de mamifer, se aruncă în râul ce desparte țarcul de zona publică. Nu durează mult și începe lupta cu ursoaica, pe care încearcă să o scufunde, fortându-i capul sub apă.

Purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice, Ann Karczewska, a spus că bărbatul a avut noroc fiindcă doar ursoaica Sabina se afla în incintă. Sabina a lucrat la circ și este obișnuită cu prezența oamenilor, așa că nu este la fel de agresivă ca ceilalți urși. Mai mult decât atât, Sabina este bătrână și nu mai are forțele de altă dată. Ea nu este la primul atacat de acest gen. În 2015, a fost agresată de un bărbat de 32 de ani care a lovit-o cu pumnii în cap.

Bărbatul va fi cercetat. Din primele informații, se pare că a fost atât de curajos pentru că se afla sub influența alcoolului, relatează The Sun

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close