Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini spectaculoase! Cum arată trenul de cinci stele - VIDEO

Imagini spectaculoase! Cum arată trenul de cinci stele - VIDEO

Imagini spectaculoase! Cum arată trenul de cinci stele - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video
14 Mai 2017   •   08:55

Shiki-shima este un tren japonez cu 10 vagoane, care a plecat în prima sa călătorie la 1 mai, cu toţi cei 33 de pasageri la bord. Biletul costă 8.500 de euro, iar toate locurile sunt rezervate până la finele lui martie 2018. Plimbarea în condiţii de lux se desfăşoară între Tokyo şi insula Hokkaido. potrivit The Guardian.

Trenul are vagoane cu tavan de sticlă, mobilier din lemn masiv, băi încăpătoare, propria cramă şi restaurant de lux unde gătesc maeştri bucătari cu cel puţin o stea Michelin. Trenul aparţine companiei feroviare East Japan Railway Co. Designul interior al vagoanelor este semnat de Ken Kiyoyuki Okuyama. 

Pasagerii beneficiază pe durata călătoriei de degustări de vin vechi şi şampanie de lux. Serviciile de la bordul trenului sunt de nivelul unui hotel de cinci stele, iar numărul angajaţilor ajunge la 40.

Directorul companiei feroviare Tetsuro Tomita a declarat că încasările înregistrate după primele curse ale trenului vor fi donate unui cont destinat sinistraţilor din nordul ţării.

Cum arată trenul de cinci stele

×
Subiecte în articol: tren japonez
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close