Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imaginile zilei! Viorica Dăncilă, pe bicicletă la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova

Imaginile zilei! Viorica Dăncilă, pe bicicletă la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova

Imaginile zilei! Viorica Dăncilă, pe bicicletă la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova
26 Oct 2019   •   11:15

Apariție în premieră la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova. Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă împreună cu constructorii și colegii de campanie.

Președintele PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova au vizitat pe biciclete şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

Viorica Dăncilă a afirmat că mai sunt multe lucruri de realizat în domeniul infrastructurii, dar în ultimii doi ani au fost făcuţi paşi importanţi în acest domeniu.

"Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, nu am aroganţa să spun că am realizat aceste lucruri, dar au fost multe realizări într-un an şi nouă luni şi acest lucru va fi demonstrat la finalul mandatului, când oamenii vor face diferenţa între ceea ce am realizat noi şi ceea ce vor face ceilalţi. Pentru că noi de fiecare dată (...) am spus adevărul, am spus ceea ce nu am făcut, ceea ce am realizat (...). Cred că pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest Guvern a făcut paşi importanţi", a spus Dăncilă.

Premierul demis a mai spus că a testat calitatea asfaltului turnat pe şoseaua cu profil de autostradă plimbându-se cu bicicleta, pe o distanţă de câţiva kilometri.

"În primul rând am văzut ceea ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele, şi în al doilea rând, sportul este foarte bun. (...) Bine realizată, într-un ritm alert şi foarte utilă pentru această zonă", a mai spus Viorica Dăncilă.

Cum arată și cât costă bicicleta cu care se plimbă Iohannis prin București

Dăncilă nu este primul politician care se urcă pe bicicletă, în fața camerelor de filmat. Însuși președintele Klaus Iohannis a ales să se plimbe pe bicicletă fie prin București, fie pe la munte, supravegheat de SPP-isti.

Șoseaua de centură a municipiului Bacău face parte din Autostrada "Moldova" (Coridorul IX Paneuropean), iar ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019. Contractul prevede proiectarea şi execuţia a 30,8 km de drum naţional, din care 16,269 km în profil de autostradă.

Durata contractului este de 36 de luni, din care şase luni proiectarea şi 30 de luni execuţia lucrărilor, pentru care constructorul oferă o perioadă de garanţie de 84 de luni.

×
Subiecte în articol: Dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close