Impresionant! Un câine loial i-a emoţionat pe medici. Nu şi-a părăsit nicio clipă stăpânul autist

24 Feb 2016   •   23:09
Impresionant! Un câine loial i-a emoţionat pe medici. Nu şi-a părăsit nicio clipă stăpânul autist Foto: Louise Goossens/ Wellington Children’s Hospital

Câinii chiar sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor. O demonstrează un patruped loial, care nu şi-a părăsit deloc stăpânul, un copil autist, nici măcar la spital.

James Isaac are nouă ani şi are autism. Nu poate vorbi şi nu intră în contact cu nimeni. Excepţie face Mahe, câinele său, care nu l-a părăsit nici măcar un minut din clipa în care s-au cunoscut. Iar acest lucru s-a întâmplat în urmă cu doi ani.

Acum, copilul din Noua Zeelandă a avut nevoie să fie internat în spital pentru o tomografie. Văzând legătura puternică dintre cei doi, medicii din spitalul Wellington Children i-au permis lui Mahe să stea cu micuţul. Iar câinele şi-a făcut datoria în cel mai emoţionant mod.

În timp ce James era sub aparat, Mahe l-a ajutat să stea calm, aşezându-se lângă el. Imaginile au fost surprinse de părinţii copilului, impresionaţi de loialitatea animalului.


Parteneri
x close