Antena 3 CNN Actualitate Inedit În 1940, și-a pierdut portofelul. După zeci de ani, femeia a primit un telefon. „Nu te aștepți niciodată la așa ceva!”

În 1940, și-a pierdut portofelul. După zeci de ani, femeia a primit un telefon. „Nu te aștepți niciodată la așa ceva!”

În 1940, și-a pierdut portofelul. După zeci de ani, femeia a primit un telefon. „Nu te aștepți niciodată la așa ceva!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Seth Baltzell
10 Iul 2019   •   16:38

În 1940, își pierdea portofelul. Nu se mai aștepta să-l găsească vreodată, când într-o zi a primit un telefon.

Betty Sissom, 89 de ani, și-a primit înapoi telefonul, găsit în peretele unei băi a unui liceu, alături de alte duzini.

Portofelul a fost găsit în fosta clădire a Liceului Centralia, din Illionois, care s-a transformat într-o biserică. Păstorul Seth Baltzell spune că un instalator a făcut descoperirea. 

„Lucrăm la clădire de șase luni. Mă așteptam pentru un lucru neobișnuit să iasă la iveală, nevăzut de nimeni timp de 75 sau 100 de ani”, a declarat Baltzell. 
Păstorul crede că portofelele au fost furate și vrea să le reunească cu adevărații lor proprietari. A postat fotografii cu numele și cărțile de identitate ale unora. Iar postul a fost distribuit de 3.000 de ori. 
„Cel mai probabil, persoanele care au deținut portofelele sunt fie la capătul vieții lor sau nu mai trăiesc. Șansa mea a fost să intru în conexiune cu una dintre rude”. 

Betty Sissom, care acum locuiește în St. Louis, a fost șocată să afle că i-a fost găsit portofelul după atâția ani. „Nu-mi pot imagina că cineva a furat toate aceste portofele și le-a pus într-un loc de la toaletă de care nici nu știam că există”, a declarat Sissom, potrivit CNN. 

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close