În fiecare dimineață, angajații adăpostului pentru pisici găseau ușa deschisă și felinele împrăștiate peste tot. Așa că au decis să se uite pe cameră. Au murit de râs, când au văzut cine era vinovatul

13 Noi 2019   •   10:18
În fiecare dimineață, angajații adăpostului pentru pisici găseau ușa deschisă și felinele împrăștiate peste tot. Așa că au decis să se uite pe cameră. Au murit de râs, când au văzut cine era vinovatul Foto: Instagram

În fiecare dimineață, angajații adăpostului pentru pisici găseau ușa deschisă și felinele împrăștiate peste tot. Așa că au decis să se uite pe cameră. Au murit de râs, când au văzut cine era vinovatul.

Este vorba de Quilty, un motan de șase ani, care a învățat să deschidă ușile, iar de aici până a-și salva colegele cu patru lăbuțe nu a mai fost decât un pas.

Cum povestea se repeta în fiecare seară, angajații adăpostului au decis să-l izoleze pe vinovat, care între timp a devenit vedetă pe internet.

„Quilty poate fi un pic dificil", susține Jennifer Hopkins, principalul reprezentant pe comunicare de la Friends for Life. În ultimele luni, Quilty a locuit în camera pentru pisici a adăpostului. Hopkins afirmă că după ce motanul a sosit, ușa camerei a început să fie deschisă în mod misterios.

„Veneam dimineața și trebuia să adunăm toate cele 15 pisici care se distraseră copios pe timpul nopții", a declarat ea pentru CNN.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close