În fiecare vineri, Marian invita câte o adolescentă la pizza. Rând pe rând, trei fete au acceptat. Doar că erau duse într-o pădure, unde erau abuzate sexual. Descoperirea inedită făcută la o primă cercetare despre bărbat

22 Iul 2019   •   13:40
În fiecare vineri, Marian invita câte o adolescentă la pizza. Rând pe rând, trei fete au acceptat. Doar că erau duse într-o pădure, unde erau abuzate sexual. Descoperirea inedită făcută la o primă cercetare despre bărbat Foto: vremeanoua.ro

În fiecare vineri, Marian invita câte o adolescentă la pizza. Trei dintre ele au acceptat, doar că fetele din Bârlad, care se aflau în grija Protecției Copilului Vaslui, nu ajungeau niciodată la masă.

Erau duse într-o pădure, unde bărbatul își satisfăcea poftele. Adevărul a ieșit la iveală după ce fetele au început să vorbească între ele. 

Ancheta, în acest caz, este mult îngreunatã de faptul cã cei cinci lucrãtori ai DGASPC Vaslui, care aveau în grijã cele trei minore de 14, 13 și 12 ani, nu au anunțat cazul la timp, pentru a putea fi recoltate probele necesare în anchetã. Pentru acest fapt, cei cinci lucrãtori sunt parte în dosarul penal în care se fac cercetãri pentru sex cu un minor, ca fiind complici. Cei cinci sunt ca și dați afarã din cadrul DGSASPC Vaslui, ei fiind cercetați și de cãtre o comisie de disciplinã, care va da cele mai aspre sancțiuni.

Nimeni nu-si explicã cum au putut fi lãsate cele trei copile pe mâna unui individ ca Marian Neculitã, care, la o simplã cãutare pe Facebook, îl gãsesti angajat la … FBI! Deocamdatã Marian Neculitã este în libertate, dar este cercetat pentru infractiunea de sex cu un minor, în formã continuã, scrie vremeanoua.ro.

Parteneri
x close