Antena 3 CNN Actualitate Inedit În timp ce se pregăteau să așeze sicriul în groapă, un bărbat a început să strige disperat. Toți au rămas încremeniți când au auzit ce spunea omul

În timp ce se pregăteau să așeze sicriul în groapă, un bărbat a început să strige disperat. Toți au rămas încremeniți când au auzit ce spunea omul

În timp ce se pregăteau să așeze sicriul în groapă, un bărbat a început să strige disperat. Toți au rămas încremeniți când au auzit ce spunea omul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Oct 2017   •   16:40

Caz de-a dreptul șocant în comuna Erbiceni, județul Iași. În timp ce se pregăteau să îl îngroape pe bărbatul pe care l-au condus pe ultimul drum, fratele acestuia, aflat în scaun cu rotile a început să țipe și să spună că este un criminal.

Bărbatul le-a povestit că s-a certat cu cel care a murit de la băutură și că l-a strâns de gât. Oamenii nu au bănuit că la mijloc ar fi vorba de o crimă, pentru că și victima avea probleme de sănătate.

Pe 25 octombrie 2016, de la prima oră a dimineţii, victima Mihai Grigoruţă a mers la magazin unde a cumpărat mâncare, dar şi trei litri de bere. Acasă, cei doi au împărţit berea, după care fiecare s-a retras în camera sa. Costel Grigoruţă şi-a lăsat o parte din alcool şi pentru prânz, însă nu a a apucat să o consume deoarece fratele său i-a luat băutura, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Inculpatul s-a dus după el, cerându-i berea. Grigoruţă Mihai l-a lovit cu pumnul peste cap, motiv pentru care inculpatul, enervându-se, l-a lovit în zona abdomenului cu piciorul sănătos, doborându-l pe pardoseala din lut a camerei. În continuare, inculpatul l-a prins puternic pe fratele său cu mâna dreaptă de gât, ţinându-l aşa până când acesta din urmă a decedat“, se arată în motivarea judecătorilor.

Ulterior, agresorul a sunat două cunoştinţe şi le-a spus că fratele său a murit, fără a preciza din ce cauză. Familia nu a cerut autopsie, având în vedere situaţia victimei. „În timpul înmormântării, fiind chinuit de mustrările de conştiinţă a faptei comise, inculpatul nu a mai suportat şi le-a spus mai multor persoane că el l-a sugrumat pe fratele său, deoarece nu a mai suportat conflictele dintre ei“, se mai arată în documentul citat.

Criminalul a fost condamnat la șase ani și opt luni de închisoare.

 

×
Subiecte în articol: înmormântare criminal
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close