Antena 3 CNN Actualitate Inedit În urmă cu 47 de ani primea un cadou de Crăciun de la iubita sa, pe care nu l-a desfăcut. Până acum. „Ce ironie!” (FOTO+VIDEO)

În urmă cu 47 de ani primea un cadou de Crăciun de la iubita sa, pe care nu l-a desfăcut. Până acum. „Ce ironie!” (FOTO+VIDEO)

În urmă cu 47 de ani primea un cadou de Crăciun de la iubita sa, pe care nu l-a desfăcut. Până acum. „Ce ironie!” (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Dec 2018   •   13:52

În urmă cu 47 de ani, primea un cadou de Crăciun de la iubita sa de atunci pe care nu l-a mai desfăcut niciodată. Până acum.

Adrian Pearce, 60 de ani, din Toronto, Canada, fusese părăsit de iubita lui din școală, Vicki Allen, în 1970.  Iar de atunci nu a desfăcut cadoul de la ea. Până de curând, când cei doi s-au reîntâlnit.

Cadoul era o carte intitulată: „Love Is: New Ways To Spot That Certain Feeling”.

Cei doi s-au reunit, după ce povestea a apărut prima dată în urmă cu un an în presă. După ce au luat legătura, Pearce și soția sa,

Janet, au mers în British Columbia ca să se întâlnească cu Vicki.

Allen a deschis cadoul la un eveniment caritabil. „Era o carte mică numită: Love Is: New Ways To Spot That Certain Feeling, cu desene și citate despre dragoste. Ironia era extremă”, a declarat Allen pentru Daily Mail.

Femeia mai susține că a fost șocată să afle că fostul ei iubit a ținut atât de mult cadoul nedesfăcut.

 

×
Subiecte în articol: cadou
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close