Antena 3 CNN Actualitate Inedit În urmă cu câțiva ani, a aruncat din greșeală la gunoi o adevărată avere. Acum este disperat să o recupereze: „Sunt în stare de orice!”

În urmă cu câțiva ani, a aruncat din greșeală la gunoi o adevărată avere. Acum este disperat să o recupereze: „Sunt în stare de orice!”

În urmă cu câțiva ani, a aruncat din greșeală la gunoi o adevărată avere. Acum este disperat să o recupereze: „Sunt în stare de orice!”
Sursa foto: Foto: Twitter
08 Dec 2017   •   14:34

În urmă cu câțiva ani, a aruncat o întreagă avere la gunoi, iar acum este disperat să o găsească. James Howells din Țara Galiilor susține că a pierdut 74 de milioane de lire sterline.

Cum a fost posibil? James Howells a investit energie, dar și bani în celebra monedă virtuală Bitcoin. Acesta ar fi putut avea în prezent o avere de 86,7 milioane de dolari, dacă nu ar fi aruncat la gunoi, din greșeala, un laptop pe care avea salvate toate operațiunile.

Tânărul din Țara Galilor avea salvate nu mai puțin de 7,500 monede Bitcoin în clipa în care și-a aruncat întreaga avere la gunoi.

Acesta a dezvăluit că nici acum nu știe cum de a ajuns întreaga sa avere la gunoi, însă a depus o cere specială către groapa de gunoi din Newport, poate cineva va găsi laptopul lui, scrie The Sun.

„S-a întâmplat prin 2013, când se făcea curățenie generală. Se mai petrec și accidente. Mereu am știut că Bitcoin va ajunge la o valoare atât de mare. Mă duc să caut la groapă”, a povestit tânărul într-un interviu.

 

×
Subiecte în articol: avere bitcoin
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close