Antena 3 CNN Actualitate Inedit În urmă cu patru ani, și-a pierdut fiica de șapte ani. Dar recent mama a putut să ia din nou legătura cu ea. Un moment extrem de emoționant și neașteptat: „Oh, micuța mea, mi-ai lipsit” (VIDEO)

În urmă cu patru ani, și-a pierdut fiica de șapte ani. Dar recent mama a putut să ia din nou legătura cu ea. Un moment extrem de emoționant și neașteptat: „Oh, micuța mea, mi-ai lipsit” (VIDEO)

Își pierduse fiica de șapte ani în urmă cu patru ani, dar recent mama a putut să ia din nou legătura cu ea cu ajutorul tehnologiei avansate. Iar acest lucru poate duce cu gândul că realitatea virtuală ar putea să fie soluția pentru a face față pierderii cuiva drag.

În urmă cu patru ani, și-a pierdut fiica de șapte ani. Dar recent mama a putut să ia din nou legătura cu ea. Un moment extrem de emoționant și neașteptat: „Oh, micuța mea, mi-ai lipsit” (VIDEO)
11 Feb 2020   •   10:49

O televiziune din Coreea a reușit să facă posibilă această întâlnire extrem de emoționantă în cadrul showului „Meeting You”. 

Cu ajutorul unei mănuși senzitive și echipamentelor audio, cele două au putut să se atingă, să se joace și să poarte comversații, iar micuța și-a asigurat mama că nu mai are dureri/ 

Jang Ji-sung, mama micuței Nayeon, și-a pus echipamentul și a fost transportată într-o grădină unde fiica sa o aștepta zâmbind, într-o rochie mov. A urmat un dialog extrem de emoționant: „Oh, micuța mea, mi-ai lipsit”, îi spune femeia copilei. 

Compania coreeană Munhwa Broadcasting Corporation a lucrat să-i reconstruiască fața, corpul și vocea lui Nayeon cu cea mai precisă acuratețe. 

La rândul său, copila și-a întrebat mama dacă se gândește la ea. „Îmi lipsești mult mama”, scrie Daily Mail.

Finalul călătoriei s-a încheiat cu Nayeon care i-a spus mamei că este obosită și că vrea să doarmă. Mama i-a spus la revedere și cele două s-au despărțit. 

 

×
Parteneri
Alertă meteo de ultimă oră! Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate
x close