Antena 3 CNN Actualitate Inedit În urmă cu trei ani, își conduceau bunica pe ultimul drum. Într-o zi, o tânără a primit un SMS. Când a văzut numărul a avut un șoc. A sunat înapoi, iar la capătul firului...

În urmă cu trei ani, își conduceau bunica pe ultimul drum. Într-o zi, o tânără a primit un SMS. Când a văzut numărul a avut un șoc. A sunat înapoi, iar la capătul firului...

În urmă cu trei ani, își conduceau bunica pe ultimul drum. Într-o zi, o tânără a primit un SMS. Când a văzut numărul a avut un șoc. A sunat înapoi, iar la capătul firului...
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Ian 2018   •   11:28

Își îngropaseră cu mare durere bunica iubită, alături de lucrurile sale, printre care și telefonul bătrânei. Însă nu se aștepta ca după trei ani să trăiască un adevărat șoc.

Femeia a primit un SMS chiar de pe telefonul femeii, care s-a stins din viață din cauza unui cancer. În tot acest timp, familia a continuat să-i trimită mesaje bătrânei, în speranța că acestea vor ajunge la ele.  

În mesajul primit de Sheri scria: “Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine”. Când a văzut mesajul, și mai ales numărul de telefon de pe care era trimis, tânăra a simțit că o lasă picioarele. “Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred”, a declarat tânăra.

În minutul următor tânăra i-a răspuns la mesaj întrebând “Cine este?”. De asemenea ea a sunat înapoi și i-a răspuns un bărbat, care le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Bărbatul a spus că a început să primească mesaje de la numere necunoscute, dar a crezut că este o glumă din partea prietenilor lui. Așa că s-a gândit să intre în jocul lor și să le răspundă.

Lesley Emerson a murit în iulie 2011, iar operatorul telefonic a promis familiei că nu va da numărul mai departe altcuiva, însă acest lucru s-a întâmplat trei ani mai târziu, scrie Mirror.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close