Antena 3 CNN Actualitate Inedit În ziua nunții, nimeni nu găsea mireasa. Femeia era pregătită, dar refuza să iasă din camera ei. Când s-au dus după ea, mirele și invitații au avut un șoc - VIDEO

În ziua nunții, nimeni nu găsea mireasa. Femeia era pregătită, dar refuza să iasă din camera ei. Când s-au dus după ea, mirele și invitații au avut un șoc - VIDEO

În ziua nunții, nimeni nu găsea mireasa. Femeia era pregătită, dar refuza să iasă din camera ei. Când s-au dus după ea, mirele și invitații au avut un șoc - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    28 Noi 2017   •   18:00

O tânără mireasă care urma să ajungă la altar a reușit să-i surprindă pe invitați și să enerveze familia mirelui, chiar în ziua nunții.

Femeia, îmbrăcată cu rochia de mireasă, coafată și machiată, refuza să plece din casă, pentru a ajunge la biserică. Totul s-a întâmplat în China, potrivit mirror.co.uk.

Deși miresele sunt foarte entuziasmate în ziua nunții lor, de data aceasta, femeia părea atipică. Era gata de plecare, dar nu se lăsa dusă din casă. Când invitații au mers în camera ei să vadă de ce întârzie, deși era pregătită, au găsit-o pe mireasă în fața calculatorului.

Surprinzător este faptul că tânăra era atât de prinsă de un joc pe calculator, încât nu mai voia să plece, până nu termină seria din ”League of Legends”.

Mirele a venit și el, disperat, să-i ceară să plece spre biserică, însă viitoarea mireasă i-a cerut s-o mai lase puțin, să termine jocul.

”Ce se întâmplă cu tine, nu-ți poți controla soția?”, a primit mirele replica, de la tatăl său.

Ginerele a rugat-o pe femeie să-l urmeze, însă aceasta era în lumea ei, virtuală. Drept urmare, bărbatul, împreună cu doi prieteni, au luat-o pe femeie pe sus, de pe scaunul din fața calculatorului și au plecat cu ea.

×
Subiecte în articol: mireasa China
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close