Antena 3 CNN Actualitate Inedit Înainte de nuntă, mama a venit la ea cu o bucată de pânză albă. Când a deschis-o, a găsit în interior o scrisoare. După ce a citit-o a izbucnit în lacrimi. În tot acest timp nu a știut nimic

Înainte de nuntă, mama a venit la ea cu o bucată de pânză albă. Când a deschis-o, a găsit în interior o scrisoare. După ce a citit-o a izbucnit în lacrimi. În tot acest timp nu a știut nimic

Înainte de nuntă, mama a venit la ea cu o bucată de pânză albă. Când a deschis-o, a găsit în interior o scrisoare. După ce a citit-o a izbucnit în lacrimi. În tot acest timp nu a știut nimic
Sursa foto: Foto: captura video
19 Feb 2018   •   17:13

Înainte de nuntă, mama a venit cu o bucată de material alb, care avea ascunsă în ea o scrisoare.
Când a citit-o, mireasa a izbucnit în lacrimi.

Părinții miresei, care fusese adoptată atunci când avea doar câteva luni, au vrut ca ea să știe în cea mai importantă zi din viața ei când de mult o iubesc și ce mult înseamnă pentru ei.

Scrisoarea oferită a fost scrisă pe când Brooke Zugg avea doar 18 luni. În timp ce bucata de pânză fusese luată din propria ei rochie de mireasă.

Iată scrisoarea:

„Draga noastră micuță Brooke, În timp ce scriu asta, tu dormi în pătuț. Ai 18 luni. Vrem doar să știi câtă iubire și fericire ne-ai adus. Ai făcut cu adevărat din noi o familie minunată. O fetiță pentru mine și pentru tati, și o surioară pentru micul nostru Brian.

Înainte ca eu și tati să ne căsătorim, am vrut mereu un băiat și o fetiță. Când ne întâlneam am spus că dacă vom avea o fetiță, ea va fi mica noastră Brooke. Tu ești mica noastră Brooke.

Brooke, noi am vrut doar ca tu să știi că ești foarte specială pentru noi și că Dumnezeu te-a ales special pentru noi și te-a trimis la mami, la tati și la Brian.

Te iubim: mami și tati”.

Toți cei prezenți au început să plângă, scrie americaadopts.com.

 

×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close