Antena 3 CNN Actualitate Inedit Incendiu Notre-Dame. Miracolul divin din timpul focului. Simbolul credinței a strălucit în întunericul catedralei

Incendiu Notre-Dame. Miracolul divin din timpul focului. Simbolul credinței a strălucit în întunericul catedralei

Incendiu Notre-Dame. Miracolul divin din timpul focului. Simbolul credinței a strălucit în întunericul catedralei
Sursa foto: Foto: Captura video
16 Apr 2019   •   11:57

Incendiu Notre-Dame. Catedrala Notre-Dame din centrul Parisului a fost cuprinsă luni de flăcări, într-un incendiu puternic care a distrus celebrul monument parizian, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale Franţei.

Incendiu Notre-Dame. Flăcările au năvălit prin acoperişul catedralei vechi de mai multe secole şi au cuprins rapid turla, care s-a prăbuşit.

Incendiu Notre-Dame. Un nor imens de fum s-a împrăştiat deasupra oraşului, iar cenuşa s-a răspândit pe o suprafaţă întinsă.

Incendiu Notre-Dame. Catedrala, care datează din secolul XII şi este unul dintre "personajele principale" ale romanului clasic "Cocoşatul de la Notre-Dame", scris de Victor Hugo, atrage anual milioane de turişti.

Incendiu Notre-Dame. În timp ce pompierii se luptau cu flăcările, oamenii au fost martori unei adevărate minuni. În întunericul catedralei, crucea de aur al altarului strălucea, semn că în ciuda dezastrului credința va dăinui veșnic. 

Video aici.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close