Antena 3 CNN Actualitate Inedit Incredibil! Şi-a regăsit fiica după 46 de ani, dar nu este încă fericit cu adevărat

Incredibil! Şi-a regăsit fiica după 46 de ani, dar nu este încă fericit cu adevărat

Incredibil! Şi-a regăsit fiica după 46 de ani, dar nu este încă fericit cu adevărat
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Iun 2016   •   13:51

Bucurie, dar şi tristeţe pentru un canadian. Omul din Châteauguay, suburbie a Montrealului, şi-a regăsit fiica, după nu mai puţin de 46 de ani.

Pentru septuagenarul Gilles Cloutier a fost o veste extraordinară. „Sunt împăcat că am regăsit-o, dar încă nu sunt fericit”, a declarat canadianul, care îşi doreşte să o strângă în braţe pe Pascale, dar trebuie să mai aştepte luni bune.

Între cei doi stă întreaga Canadă, aşa că revederea se amână. Femeia trăieşte în Vancouver, pe coasta de vest a Canadei, în timp ce bătrânul îşi are casa pe coasta de est. Cu nicio lună în urmă, femeia habar nu avea de existenţa tatălui său biologic, de care a fost despărţită la trei ani, când mama ei a decis să-şi refacă viaţa.

Cum Gilles recunoaşte că pe atunci era iresponsabil, fosta soţie a dispărut cu fetiţă cu tot, după ce nu a primit pensie alimentară timp de şase luni. Şi l-a şters total din viaţa ei. Micuţa de atunci a crezut toată viaţa că tatăl ei vitreg este şi cel biologic. Aşa că nu l-a căutat.

El însă a făcut tot ce putea pentru a o regăsi. A angajat un detectiv, apoi un avocat - fără succes. O prietenă a descoperit însă legătura de rudenie şi i-a trimis o fotografie cu ea, de pe Facebook. Totuşi, Pascale, care are acum 49 de ani, nu era pregătită să le spună vestea apropiaţilor şi celor trei copii ai ei.

Nici ea nu a crezut la început, dar a trebuit să se încline în faţa evidenţei: seamănă uluitor cu tatăl ei. Cei doi vorbesc acum pe Facebook, ba chiar ea l-a apelat pe FaceTime odată, iar 15 minute au plâns împreună.

Cât despre întâlnirea efectivă, poate că ea se va produce de Crăciun. Pentru Gilles, urmează zile lungi de aşteptare. Dar el oricum ştie că nu va putea recupera niciodată timpul pierdut. Îşi doreşte doar să îşi strângă fiica în braţe, după 46 de ani de despărţire.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close