Îngerii de lângă noi: Vocea divină care a salvat un bebeluş de la moarte

de A.M.P    |    04 Feb 2016   •   14:31
Îngerii de lângă noi: Vocea divină care a salvat un bebeluş de la moarte Foto:facebook.com/jennifer.groesbeck.
O voce misterioasă care striga după ajutor a făcut ca un bebeluş să fie găsit de oamenii legii şi să fie salvat din apele îngheţate ale unui râu, relatează Daily Mail.

În luna martie a anului trecut, Jennifer Groesbeck, din Utah, a avut un accident fatal de maşină. Era noapte şi femeia se întocea acasă după o vizită la părinţi unde fusese împreună cu fetiţa sa, Lily, de doar 18 luni. Automobilul a ieşit de pe carosabil, prăbuşindu-se în apele reci ale unui râu din apropiere.

Accidentul a fost atât de violent încât a curmat viaţa femeii aflate la volan, iar mașina a rămas răsturnată în albia râului.

Abia după 14 ore de la teribilul accident, un pescar a anunţat poliţia pentru că a văzut plutind ceva ce părea a fi o mână umană prinsă într-o ferestră de maşină.

Când au sosit la faţa locului, poliţiştii au fost îngroziţi de scenă: maşina era distrusă în totalitate şi orice posibil pasager nu ar fi supravieţuit unui asemenea accident.

Patru poliţişti s-au avântat inițial în apă, care era atât de rece încât şapte poliţişti şi pompieri au fost ulterior trataţi pentru hipotermie.

În orele care au urmat procesului de recuperare a corpului neînsufleţit a tinerei Jennifer, pe staţia unuia dintre poliţişti s-a auzit o voce care striga după ajutor. 

Prinşi în procesul de salvare, salvatorii au scotocit printre fiarele contorsionate ale maşinii şi au descoperit corpul femeii, în vârstă de 25 de ani.

Ceea ce a urmat a surprins pe toată lumea. Pe bancheta din spate a maşinii micuţa Lily a fost găsită vie. Stătea cu susul în jos, fiind prinsă într-un scaun pentru bebeluşi, dar în afara apei. Astfel a rămas cu hănuţele uscate, deşi era înconjurată de ape reci ca gheaţa.


 

 

x close