Antena 3 Actualitate Inedit Înmormântarea se terminase și toți s-au dus la pomana de după. A urmat însă ceva de-a dreptul năucitor. Nu trebuia să se întâmple asta!

Înmormântarea se terminase și toți s-au dus la pomana de după. A urmat însă ceva de-a dreptul năucitor. Nu trebuia să se întâmple asta!

30 Oct 2019   •   16:02
Înmormântarea se terminase și toți s-au dus la pomana de după. A urmat însă ceva de-a dreptul năucitor. Nu trebuia să se întâmple asta!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Înmormântarea se terminase, iar oamenii s-au dus la restaurant pentru pomana de după. 

Nu se așteptau nicio clipă însă la ce avea să urmeze. La scurt timp după ce au mâncat o bucată de prăjitură, după tradiția locală, 13 persoane au început să se simtă rău, plângându-se de greață, dureri de burtă și amețeli.

Întâmplarea a avut loc în Wiethagen, nord-estul Germaniei. Ce se întâmplase? Fiica defunctului făcuse două prăjituri. Una pentru înmormântare, cea de-a doua pentru o viitoare petrecere de tineri. Și asta pentru că în cea de-a doua strecurase marijuana. 

Sesizați în legătură cu această problemă, oamenii legii au venit să ancheteze, aflând astfel că mama luase din greșeală prăjitura condimentată. Tânăra de 18 ani este acum anchetată, scrie 7sur7.be.

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close