Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”Squid Game” continuă în lumea reală! Şi tu te poţi înscrie pentru cel mai mare premiu din istorie. Te bagi?

”Squid Game” continuă în lumea reală! Şi tu te poţi înscrie pentru cel mai mare premiu din istorie. Te bagi?

„Squid Game” revine în lumea reală! De această dată fanii serialului pot intra în joc. Desigur, fără finalitatea tragică din serial, şi cu cele mai mari premii puse vreodată în joc. Netflix recrutează participanți pentru un reality show TV inspirat de cel mai popular serial al său din toate timpurile, Squid Game.

”Squid Game” continuă în lumea reală! Şi tu te poţi înscrie pentru cel mai mare premiu din istorie. Te bagi?
de Alexandra Dima    |    16 Iun 2022   •   10:20

Miercuri, Netflix a anunțat că noul său serial de 10 episoade, Squid Game: The Challenge, va oferi „cea mai mare distribuție și cel mai mare premiu forfetar în bani din istoria reality TV".

Reality show-ul se va numi „Squid Game: Challenge”. Participanții, ca și în serial, vor fi 456 de persoane - cea mai mare distribuție din istoria unor astfel de emisiuni difuzate la televizor.

„Squid Game: Challenge” va consta din 10 episoade.

Care sunt cerinţele pentru a te înscrie la „Squid Game: Challenge”

Există mai multe cerințe pentru candidați. În special, organizatorii au stabilit un prag de vârstă de cel puțin 21 de ani.

În prezent are loc un casting pentru persoanele interesate de competiție. Și deși spectacolul original a avut actori coreeni care vorbeau coreeană, noul „Squid Game” caută oameni vorbitori de limba engleză de oriunde în lume.

"Jucătorii vor lua parte la o serie de competiții inspirate din seria originală, cu completări neașteptate. Strategiile, alianțele și personalitățile lor vor trece fiecare printr-un test de forță pe măsură ce concurenții se deplasează ", au spus organizatorii emisiunii.

Participanții vor trebui să treacă o serie de teste. Sarcinile vor necesita capacitatea de a fi un strateg și de a coopera cu rivalii. Vor concura pentru cel mai mare premiu din istoria emisiunilor de televiziune - 4,56 milioane de dolari.

Spre deosebire de complotul original al „JSquid Games”, niciun participant care pierde nu va fi afectat (amintim că în serial, cei care au încălcat regulile sau au renunțat la joc au fostuciși). În schimb, vor avea amintiri frumoase despre participarea la proiect.

„Squid Game” a cucerit lumea datorită poveștii fascinante a regizorului Hwan. Suntem recunoscători pentru sprijinul său și facem din povestea lui o realitate ”, a declarat Brandon Rigg, vicepreședintele de documentare Netflix.

„Squid Game” deține recordul pentru cel mai popular serial Netflix din toate timpurile și a fost urmărit de 111 milioane de utilizatori în primele 28 de zile de la lansare.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close