Într-o seară friguroasă, a auzit zgomote ciudate sub fereastra sa. Când s-a uitat mai bine a văzut o cățelușă înconjurată de puii săi. S-a decis să o salveze, dar când s-a apropiat de ea, a văzut ceva ciudat. De sub blană, ieșea….

20 Noi 2017   •   10:44
Într-o seară friguroasă, a auzit zgomote ciudate sub fereastra sa. Când s-a uitat mai bine a văzut o cățelușă înconjurată de puii săi. S-a decis să o salveze, dar când s-a apropiat de ea, a văzut ceva ciudat. De sub blană, ieșea…. Foto: captura video

Era o noapte friguroasă și a început să audă zgomote ciudate de sub fereastră. S-a uitat și a văzut o cățelușă, care încerca să-și protejeze puii.

Alejandrei Griffa i s-a făcut milă și a decis să o salveze, însă când s-a apropiat de animal, argentinianca a avut un adevărat șoc. De sub blana animalului a văzut o mână de copil, scrie lonelyape.com.

S-a apropiat și a văzut că sub cățea se afla un copil. Cățelușa Way a dat dovadă de un instinct extraordinar. Nu doar că își salvase puii, dar pe lângă aceștia și un copil, pe care mama sa l-a abandonat. Drept dovadă, Way este acum considerată o adevărată eroină pentru comunitate.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close